Lunch

 

Vecka 8

LUNCH SERVERAR VI FRÅN KLOCKAN 11:30 TILL 14:00

19/2-23/2

 

Måndag 19/2

Tisdag 20/2

Smörstekt hälleflundra med pepparrot, vitvinsås och pressad potatis.

  Onsdag 21/2

    Wallenbergare med skirat smör, lingonsylt gröna ärtor och potatismos.

 Torsdag 22/2

Boeuf Bourguignom med kokt potatis.  

Fredag 23/2

Helstekt anka med brysselkål, brunsås och sockerbrynt kulpotatis.

 Alternativ

Fish&chips med hemmagjord remouladsås.

Affärslunch

Pepparbiff med bearnaisesås och pommes.

                               

 

GLÖM INTE VÅR LUNCHKUPONGER/DEN TIONDE LUNCH BJUDER VI PÅ 🙂

 

 

VI KÖR UT MED MATEN ( STÅENDE )  

Vi har även mat för avhämtning

Hjärtligt välkomna

Allergisk? Fråga oss vad som finns i maten.

 

Vi serverar dagens rätt från måndag till fredag, till det har vi veckans alternativ,affärslunch, soppa och sallader.

I alla lunchrätter ingår det salladsbuffé , nybakat bröd och kaka, samt kaffe och dryck.

Dagens rätt 110:-

Dagens avhämtning 105:-

Veckans alternativ 130:-

Veckans affärslunch 150:-

Seniorer betalar endast 100:-

Sallader 140:-